Palvelut

Home / Palvelut


Klassinen hieronta

Erilaiset särky- ja kiputilat, lihaskireydet ja -krampit, käsien tai sormien puutumiset yms. voivat viestittää liiallisesta kuormituksesta, virheasennoista, yksipuolisesta harjoittelusta, huonosta ergonomiasta tms. Toimiakseen tasapainoisesti ja säilyttääkseen oikean ryhdin, keho tarvitsee riittävästi lepoa, liikuntaa, rentoutumista ja lihashuoltoa. Hieronta on tärkeä osa lihashuoltoa.

Hieronta on vanha perinteinen hoitomuoto sekä yksi yleisimmin käytetyistä hoitomuodoista tuki- ja liikuntaelinongelmien hoidossa, niin urheilijan lihashuollon kuin tavallisen ihmisen työ- ja toimintakyvyn kannalta. Hieronta on ihmisen terveyden edistämistä, ylläpitämistä ja korjaamista ja sitä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä hoitona.

klassinen-hieronta

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vanha intialainen hoitomuoto, joka lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä.

Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä ja sopii siksi tehtäväksi vaikka kesken työpäivän. Sopii myös erinomaisesti hemmotteluhoidoksi!

intialainen-paahieronta

Stressiniska – Aromahieronta

StressiNiskalla tarkoitetaan niska-hartiaseudun alueen jännityksistä johtuvia kipuja ja kolotuksia, kuten lihassärkyä, lihaskramppeja, käsien ja sormien puutumista, tenniskyynärpäätä, päänsärkyä, stressiä yms. Oireet viestittävät liiallisesta rasituksesta ja kertovat keholle ja mielelle, että on aika tehdä jotakin ennen kuin vaiva kroonistuu tai aiheuttaa vakavampia ongelmia.

StressiNiska –aromahieronta perustuu hieronnan, kipu –eli trigger –pisteiden käsittelyn ja eteerisen öljyn yhteisvaikutukseen. Hoito laukaisee tehokkaasti lihaskramppeja ja jännitystiloja lämmittäen, hoitaen ja elvyttäen tukkoista lihasta sekä kiihdyttäen aineenvaihduntaa.

stressiniska-iso-uusi

Hotstone – Kuumakivihieronta

Kiviterapian juuret juontavat yli 5000 vuoden päähän itämaiseen lääketieteeseen. Kivillä on hoidettu sairauksia, pyritty ehkäisemään niitä ja ovatpa ne olleet osana alkuasukkaiden puhdistusrituaalejakin. Intiaanit käyttivät kiviä vaivojensa hoitoon ja muinaiset Roomalaiset vannoivat lämpimien kivien energisoivaan voimaan.

Suomeen tämä hoitomuoto on rantautunut Yhdysvalloista, jossa kosmetologit sekä hierojat ovat ottaneet kuumat kivet osaksi hoitojansa. HotStone –hieronnassa asiakasta hierotaan lämpimillä luonnon hiomilla basalttikivillä, jotka muotonsa ansiosta tuntuvat iholla yhtä pehmeiltä kuin käden iho.

kuumakivihieronta

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on kiinalaisen perinteen omaava hoitomuoto, jossa asiakasta hierotaan käsien sijaan erikokoisilla luonnonkumisilla imukupeilla. Teho perustuu kumikupin aiheuttamaan alipaineeseen, jonka avulla kuppia liu´utetaan öljytyllä iholla. Kupin alla oleva pehmytkudos vetäytyy tällöin kupin sisälle. Imutehoa on helppo säädellä yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Hoito tuntuu miellyttävältä poistaen lihasjännityksiä aktivoiden aineenvaihdunnan sekä imunestekierron. Tämän takia on suositeltavaa juoda hoidon jälkeen runsaasti nestettä. Hieronnan jälkeen olosi on rentoutunut ja iho tuntuu lämpimältä vilkastuneen verenkierron ansiosta. Hoito on erittäin tehokasta: 15 min käyttö vastaa jopa tunnin hierontaa!

aroma

Aroma-jalkahieronta

Aroma-jalkahieronta yhdistää tehokkaan hieronnan sekä ylellisen aromaterapeuttisen hoitoöljyn ja tuloksena onkin ihana 30 minuutin luxushieronta väsymyksestä tai rasituksesta kärsiville jaloillesi.
Hierontatyyli on lempeä, mutta tehokas ja öljyvalinnasta riippuen vaikutus on virkistävä, rentouttava tai nestettä poistava.

Aroma-jalkahieronta hellii uupuneita lihaksiasi, vähentää rasituksen tuntua sekä  lihasjännityksiä ja lievittää niin kiputiloja kuin lihaskramppejakin.
Hieronnan jälkeen jalkasi ovat virkistäytyneet ja askeleesi on kevyt.

aroma-jalkahieronta

Kiinteytyshieronta

Kiinteytyshieronta on Ulla-Maija Gracen kehittämä hoitokokonaisuus, jossa yhdistyvät tehokkaasti selluliittia poistava aromaattinen Selluliitin hoitoöljy, lymfakierron aktivointi sekä tehokkaan hieronnan vaikutukset.

Hoitojakson pituus ja tulokset riippuvat siitä, kuinka kauan selluliittia on ehtinyt kertyä kudoksiin. Selkeitä muutoksia pitäisi näkyä 6-8 viikon kuluessa, jos hoito toistetaan 1-2 kertaa viikossa. Olennaista osaa tässä muutoksessa näyttelevät myös itsehoitogeelit, jotka ovat helppokäyttöisiä ja nopeasti imeytyviä

kiinteytyshieronta

Hoitava aromahieronta

Tarjoaa sinulle pakohetken arjen kiireestä.Hoitava Aromahieronta avaa eteeristen öljyjen tien elimistöösi. Ne vaikuttavat ihmisen hengitysjärjestelmään ja tuoksujen aistimiseen sekä ihon kautta imeytyen verenkiertoon.

Rentouttava, kiputiloja sekä kireyksiä lievittävä vaikutus saavutetaan yhdistämällä nämä aromaterapeuttiset öljyt hierontaan. Tuloksena onkin lempeä, mutta tehokas hoitomuoto, johon vaikuttaa osaltaan myös hoitoöljyn valinta.

hoitava-aromahieronta